ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : Ακόμα… “σφυρίζουν” οι διαιτητές στην Παλλουριώτισσα

Το παιχνίδι που διεξήχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κλειστό της Παλλουριώτισσας μεταξύ των Αποφοίτων Παλλουριώτισσας και του Δήμου Εγκωμης (οι γηπεδούχοι επικράτησαν σχετικά εύκολα με 56-42) είχε χαρακτηριστεί ως “υψηλού κινδύνου” λόγω του… μεσογειακού ταμπεραμέντου των δύο ομάδων και γι’αυτό το λόγο ορίστηκαν για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος 3 διαιτητές.

 

Οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν με το τρίο της διαιτησίας (Χατζηπαύλου, Μ.Κυπριανού και Πλακωτάς) να έχει πολύ δύσκολο έργο. Με μία πρόχειρη ματιά στο φύλλο αγώνος σφυρίχτηκαν 41 (!!!) φάουλ καθώς και 6 (!!!) τεχνικές ποινές με την ένταση να “χτυπάει κόκκινο” και τις δυνατές μονομαχίες αλλά και τις κοκορομαχίες να έχουν την τιμητική τους. Ενδεικτικά ν’αναφέρουμε ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στις 22:48 (ναι, εννοούμε τοπική ώρα) ενώ πληροφορίες που αναφέρουν πως το τρίο της διαιτησίας ζήτησε να πληρωθεί overtime από τον κύριο Σ.Σταυρινίδη ελέγχονται ως αναληθείς.

ΥΓ Η παρουσία του Προέδρου των διαιτητών κύριου Μ.Κυπριανού στο τρίο της διαιτησίας ήταν καταλυτική για να παραμείνει το παιχνίδι σε όσο το δυνατόν πιο κόσμια πλαίσια.