ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : Μεταγραφές, μετακινήσεις, ανταλλαγές και… ΒΟΜΒΕΣ ενώ βρισκόμαστε ακόμα στον Αύγουστο!

0
Basketball isolated on white background

Έντονη δραστηριότητα παρατηρείται στην off-season του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πηγές μας σε όλο το φάσμα των ομάδων θα προσπαθήσουμε -σεβόμενοι πάντοτε τον κώδικα δεοντολογίας- να σας μεταφέρουμε όλες τις διασταυρωμένες πληροφορίες μας υπό τη μορφή… γρίφου “φωτογραφίζοντας” καλαθοσφαιριστές και ομάδες. 

 

1)Ομάδα της Β’ Κατηγορίας (που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά) ετοιμάζει ΟΛΙΚΟ λίφτινγκ με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. 

2)Δύο καλαθοσφαιριστές που μέχρι πρότινος (πριν 2 χρόνια) αγωνίζονταν στην Α’ Κατηγορία (και δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα) ενώ αγωνίζονται και στην ΙΔΙΑ θέση έχουν συμφωνήσει με 2 ομάδες της Α’ Κατηγορίας Ερασιτεχνικού. 

3)Προπονητής που μέχρι πέρυσι αποτελούσε head coach στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας αναλαμβάνει χρέη προπονητή σε ομάδα Α’ Ερασιτεχνικού. 

4)Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η δημιουργία ομάδας Γ’ Κατηγορίας που έχει στελεχωθεί (κατά το ήμισυ) με πολύ ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές και θα εκπροσωπεί κατεχόμενη πόλη του νησιού μας, με προπονητή-φίρμα και πολύ δυνατούς σπόνσορες αναμένεται να… “ταράξει” τα νερά. 

5)Καλαθοσφαιριστής (που αγωνίζεται στη φρόντ-λάιν) με μεγάλη θητεία σε ομάδα που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία Ερασιτεχνικού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα Β’ Κατηγορίας που διεξάγει ολικό λίφτινγκ (βλέπε (1)). 

6)Μέλος τεχνικού επιτελείου σε ομάδα Β’ Κατηγορίας Ερασιτεχνικού αναλαμβάνει χρέη προπονητή ομάδας Α’ Κατηγορίας Ερασιτεχνικού.

7)Καλαθοσφαιριστής ομάδας που πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά της Β’ Κατηγορίας (και ακόμη δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του) δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από ομάδα που επίσης έφτασε στα ημιτελικά της Β’ Κατηγορίας όμως το ενδεχόμενο της μεταγραφής μοιάζει πάρα πολύ απομακρυσμένο. 

BONUS : Μήλον της έριδος αποτελεί πρώην καλαθοσφαιριστής ομάδας που έφτασε στον τελικό της Β1 πέρυσι και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας αφού πολιορκείται στενά από αρκετές ομάδες με 3 εξ’αυτών ν’αποτελούν τις κυριότερες διεκδικήτριες. 

Star Balm
Green Bungalow