Ερασιτεχνικό (Α’): NIVEA-ESOBGA με φόντο το τρόπαιο

0

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν πλησιάζει. Η συνήθεια που έγινε λατρεία και έχει εξελιχθεί σε μητέρα των μαχών είναι προ των πυλών και κρατάει την ανάσα κομμένη. NIVEA εναντίον ESOBGA!

 

Οι μόνιμοι διεκδικητές του τροπαίου του πρωταθλητή στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, λύνουν ξανά τις διαφορές τους και ο νικητής στη σειρά, θα βιώσει την απόλυτη λύτρωση, μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή, με υψηλό ανταγωνισμό και δυνατές συγκινήσεις.

Θα διευρύνει η NIVEA τη δυναστεία της με το έκτο σερί τρόπαιο ή θα καταφέρει η ESOBGA να αλλάξει την ιστορία και να κάνει δικά της τα σκήπτρα. Οι τελικοί είναι best of three. Όποιος φτάσει πρώτος στον απαιτούμενο αριθμό ροζ φύλλων, θα δει τη λάμψη του τροπαίου να καταλήγει στην τροπαιοθήκη του.

Η μάχη των πάγκων είναι κι αυτή εντυπωσιακή. Από τη μία ο απόλυτος μπασκετάνθρωπος, Πάρις Παπαέλληνας, που έχει συνδυάσει τ’ όνομά του με τον Κεραυνό Στροβόλου σε όλα τα πόστα και από την άλλη ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ (και προπονητής των υποδομών του), Βασίλης Κούνας, που με την ισχυρή του προσωπικότητα κατευθύνει ιδανικά τους παίκτες της Αγγλικής Σχολής.

Η πρώτη μάχη πλησιάζει. Αύριο στις 20:00, το κλειστό του Στροβόλου θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί την τιτανομαχία. Μείνετε συντονισμένοι, το cyprusbasket ετοιμάζει σημαντικά αφιερώματα, ενώ τα παιχνίδια θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τον AlfaSports TV.