ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ : Σοβαρεύτηκε ο Pegasos και “σκόρπισε” την ΕΘΑ BIG TEAM

Ο Pegasos Think Colour συνέχισε την αήττητη πορεία του επικρατώντας εύκολα της ΕΘΑ BIG TEAM με 73-40. Η πρωτοπόρος ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με την έναρξη του 2ου δεκαλέπτου πάτησε γκάζι και σημείωσε μια άνετη νίκη. Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Παπαδόπουλος με 17 και Νικολαίδης με 15(2) ενώ από τους φιλοξενούμενους διασώθηκε ο συνήθης ύποπτος Μάριος Βιένας με 18(5).

 

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της ΕΘΑ έδειχνε να δίνει μεγάλη έμφαση στην αμυντική της λειτουργία και περιορίζοντας αισθητά τον Παπαδόπουλο προσπαθούσε να μείνει σε επαφή με το σκορ. Ο Pegasos βρήκε λύσεις με τον Νικολαίδη να πετυχαίνει 2 τρίποντα, ο Βιένας απάντησε με το ίδιο νόμισμα και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 11-12.

Στη συνέχεια η ομάδα της Think Colour παρουσιάστηκε σαφώς πιο αποφασισμένη και με τον Παρσαμάκη να αποδεικνύεται καταλυτικός ΚΑΙ στις δύο πλευρές του γηπέδου άρχισε να χτίζει μια σημαντική διαφορά περιορίζοντας παράλληλα τη δράση του Βιένα. Παρσαμάκης και Παπαδόπουλος πέτυχαν από 7 πόντους σε αυτό το διάστημα με τους τυπικά φιλοξενούμενους να τρέχουν ένα σερί 6-21 και να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 17-33.

Παρά τη διαφορά οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σημάδια χαλάρωσης και μπήκαν με την ίδια όρεξη στο 3ο δεκάλεπτο. Με τους Λοίζου και Νικολαίδη να δίνουν σκορ και τον Βιένα στην αντίπερα όχθη να είναι απελπιστικά μόνος ο Pegasos συνέχισε ν’ανεβάζει το δείκτη της διαφοράς που με το τέλος του δεκαλέπτου έφτασε και τους 30!(28-58)

Το παιχνίδι φυσικά είχε κριθεί και ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα στη συνέχεια με όλους τους καλαθοσφαιριστές να παίρνουν ευκαιρίες και το μόνο που έμενε να μάθουμε ήταν το τελικό σκορ που ήταν 40-73.

*Πρώτοι σκόρερ του Pegasos οι Παπαδόπουλος με 17 και Νικολαίδης με 15(2) ενώ από την ΕΘΑ ο Βιένας με 18(5)

**Μοιράστηκε το σκοράρισμα στην ομάδα της Think Colour με όλους τους καλαθοσφαιριστές να σκοράρουν 5+, καταλυτικός στο ξέσπασμα ο Παρσαμάκης 9(1)

***Με αυτή τους τη νίκη η ομάδα του Pegasos έφτασε στο 4-0 ενώ η ΕΘΑ BIG TEAM έπεσε στο 1-4.

****Την επόμενη αγωνιστική η ΕΘΑ BIG TEAM συγκρούεται με την GZG ενώ ο Pegasos Think Colour με την Α.Ε.Π Φυλακών

 

Τα δεκάλεπτα : 11-12, 17-33, 28-58, 40-73

ΕΘΑ BIG TEAM : Βιένας 18(5), Ανδρεάδης 2, Νικολάου 10, Γρηγορίου 9(3), Κουκουμάς 1

Pegasos Think Colour : Κουρσάρης 6(1), Παρσαμάκης 9(1), Γεωργίου 7, Konstandinov 5, Νικολαίδης 15(2), Gavrilovic 7, Λοίζου 7, Παπαδόπουλος 17

Star Balm
Green Bungalow