ΕΘΑ: Φτωχή αγωνιστική δράση αυτή τη βδομάδα (15-16/12) ελέω ΟΠΑΠ ALL STAR GAME

2

Αυτή τη βδομάδα, ξεκινούν οι υποχρεώσεις των Κορασίδων και των Παίδων στην Επίλεκτη και Περιφερειακή Κατηγορία αντίστοιχα αφού η Β’ Φάση των Πρωταθλημάτων είναι προ των πυλών.

 

Οι Παίδες θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με τους Youth Stars B σε μια αναμέτρηση όπου είναι το φαβορί και λογικά θα επικρατήσουν. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην Α’ Φάση με την ομάδα μας να κερδίζει με 60-38.

Οι Κορασίδες ταξιδεύουν στη Λεμεσό για να αναμετρηθούν με την Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας. Η ομάδα της Αμμοχώστου τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στην Α’ Φάση και αναμένεται να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να προσπαθήσει για το καλύτερο.

Οι Παμπαίδες αγωνίζονται το Σάββατο εντός έδρας με τον πολύ δυνατό στην κατηγορία Ζήνωνα. Είναι τυπικά το τελευταίο ματς της Α’ Φάσης και οι μικροί θα πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία για να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες απέναντι από μια σαφώς καλύτερη ομάδα.

Τη χαρά του διημέρου και πάλι θα την δώσουν οι μικροί και οι μικρές των U10-U12 που συνεχίζουν κι αυτή τη βδομάδα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Οι U10 παίζουν το Σάββατο εντός έδρας με την ΑΕΚ και οι U12 παίζουν την Κυριακή με τον Ζήνωνα εκτός έδρας.

Έφηβοι, Νεάνιδες και Παγκορασίδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διήμερο.

Όλοι θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στις ομάδες! Με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τους εαυτούς μας, την ομάδα μας και όλους τους αντιπάλους! Νικητής για άλλη μια βδομάδα να είναι το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Για όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των αγώνων, επισκεφθείτε μας και στην ιστοσελίδα μας, etha-engomi.net.

Εφορία Ακαδημίας
ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ