ΕΘΑ: Η έναρξη των Πρωταθλημάτων U10-U12 κλέβει την παράσταση αυτή τη βδομάδα

1

Η αγωνιστική δράση στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα συνεχίζεται και αυτή τη βδομάδα (8-9/12) με την ευχάριστη προσθήκη των αγώνων για τις μικρές ηλικίες (U10-U12).

Το Σάββατο, οι Έφηβοι υποδέχονται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου για τον τελευταίο τους αγώνα για την πρώτη φάση. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη περάσει στην Επίλεκτη Κατηγορία αλλά παρ’ όλα αυτά η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Ο αγώνας αναμένεται να είναι ντέρμπι και σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους όσους τον παρακολουθήσουν. Με σοβαρότητα, οι Έφηβοι μας μπορούν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Λίγο αργότερα, οι Νεάνιδες θα υποδεχθούν την ομάδα των Youth Stars και θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαρές για να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Οι Παμπαίδες αγωνίζονται το Σάββατο εκτός έδρας με την ΑΕΚ και θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα αντίπαλο του ίδιου βεληνεκούς.

Τη χαρά του διημέρου θα την δώσουν οι μικροί και οι μικρές των U10-U12 που ξεκινούν αυτή τη βδομάδα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Οι U10 παίζουν το Σάββατο με τον Αχιλλέα εκτός έδρας και οι U12 παίζουν την Κυριακή με την Αραδίππου στην έδρα μας.

Παίδες, Κορασίδες και Παγκορασίδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή τη βδομάδα.

Όλοι θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στις ομάδες! Με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τους εαυτούς μας, την ομάδα μας και όλους τους αντιπάλους! Νικητής για άλλη μια βδομάδα να είναι το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Για όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των αγώνων, επισκεφθείτε μας και στην ιστοσελίδα μας, etha-engomi.net.

Εφορία Ακαδημίας
ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ

1 COMMENT

LEAVE A REPLY