Εθνική Ελπίδων… όνομα και πράγμα!

0

Με άκρως θετικό απολογισμό, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων, στο διεθνές τουρνουά «Νίκος Γκάλης», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αφροδίτη στην Πάφο, καθώς οι νεαροί μας, κατέκτησαν τη 2η θέση, πίσω από την αήττητη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

Οι αυριανοί μας άσοι, νίκησαν τόσο τον Άρη Θεσσαλονίκης (68-45) όσο και τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ (52-47) και έχασαν από τους νεαρούς Ρώσους, για τους οποίους ότι και να πει κανείς… είναι λίγο, μιας και μιλάμε για επίπεδο, (πολύ) ψηλότερο και συνάμα, επαγγελματικό.

Η Εθνική Κάτω των 18, που τελεί υπό την καθοδήγηση του Ευριπίδη Ανδρέου, σημείωσε λοιπόν δυο νίκες, αλλά το πιο θετικό που εξήχθη, ήταν η αγωνιστική συνοχή και εν μέσω αυτής, δημιουργήθηκε και θετική ψυχολογία, ενόψει των ερχόμενων, διεθνών υποχρεώσεων της.

Μιλήσαμε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Ανδρέου, που υπογράμμισε τα παρακάτω για την παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά της Πάφου:

«Όσον αφορά το τουρνουά, μπορώ να πω ότι η ομάδα μας, μέσα από την γενικότερη της παρουσία, που συνοδεύτηκε και με δυο νικηφόρα αποτελέσματα, παρουσιάστηκε καλύτερη και απ` ότι περιμέναμε!

Αυτή η εικόνα όμως, οφείλεται στους προπονητές, που δουλεύουν με αυτούς τους παίκτες και εμείς, δουλεύουμε πάνω στο ομαδικό επίπεδο, αυτό της Εθνικής»!

Green Bungalow