Φίλιππος Τίγκας: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν”

0
Ο νεαρός κύπριος καλαθοσφαιριστής Φίλιππος Τίγκας μίλησε στον Αντώνη Κατσαρό για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.
Διαβάστε τι δήλωσε ο ταλαντούχος νεαρός:
“Καταρχάς νιώθω ευγνώμων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει η ΑΕΚ απέναντι σε μένα και την οικογένειά μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν που έρχεται, αφού θα αγωνίζομαι σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά και για το γεγονός πως ξεκινάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα από τη πρώτη ημέρα που άρχισα το μπάσκετ, γι αυτά που μου έχει προσφέρει ο καθένας του ξεχωριστά και επιπλέον τους συμπαίκτες μου που με υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια, από τη πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου και τη μητέρα μου που είναι πάντα δίπλα μου. Μέχρι τώρα δεν έχω αποφασίσει τι δουλειά θα ακολουθήσω, αλλά είμαι σίγουρος πως θέλω να γίνω επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής σε όσο το δυνατό πιο υψηλό επίπεδο γίνεται. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νίκο Χατζή και τον κύριο Νικολάου για την επιλογή τους να βρίσκομαι στην ομάδα και τον πρόεδρο, τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο που έκανε εφικτή τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ, αλλά και όσους βοήθησαν και συνέφεραν για να έχει αίσιο τέλος η μετακίνησή μου στην Αθήνα”
Εμείς ευχόμαστε στον Φίλιππο να πραγματοποιήσει κάθε του όνειρο και να είναι σίγουρος ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα του!