Γεωργιάδης στο CB: “Παραμένουμε… προσγειωμένοι”

0

Η PN99 συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας, καθώς μετά το ροζ φύλλο επί της πανίσχυρης NIVEA, πανηγύρισε νέα σπουδαία νίκη, απέναντι στη μόνιμη φιναλίστ και πάντα ποιοτική, ESOBGA και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Ο… ήρωας (έβαλε το νικητήριο καλάθι) του ματς με τη NIVEA, Αλέξης Γεωργιάδης, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση επί της ESOBGA και μίλησε στο Cyprusbasket.net για την πορεία της ομάδας του, που φέτος δείχνει ικανή για το βήμα παραπάνω, ούσα μέχρι τώρα αήττητη.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ESOBGA, γιατί μας πίεσαν πολύ και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ανταπεξήλθαμε σε αυτό το παιχνίδι και συνεχίσαμε το αήττητό μας. Παρόλο που έχουμε επαφή με την πορτοκαλί μπάλα μόνο στα παιχνίδια πλέον, προσαρμοζόμαστε γρήγορα!

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και παραμένουμε προσγειωμένοι γιατί η συνέχεια είναι πιο δύσκολη από τη στιγμή που οι ομάδες έχουν αρχίσει πλέον να… δένουν και θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Επίσης, τα συγχαρητήριά μου σε εσάς, το cyprusbasket.net, που ενδιαφέρεστε για το πρωτάθλημα και περιμένω και κανένα τηλεοπτικό”.