Γη και ύδωρ της Αλ-Αχλι για Γαβριήλ!

0

Μολονότι μόλις σήμερα μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι, στο “καυτό” Μπαχρέιν σκέφτονται να… απαγάγουν μόνιμα τον Λίνο Γαβριήλ και γι΄ αυτό προχώρησαν ήδη σε πρόταση ανανέωσης.

Το συμβόλαιό του ήταν από πέρυσι εξαιρετικά υψηλό, όμως οι διοικούντες την Αλ-Αχλι του πρότειναν νέο, πραγματικά… ηγεμονικό, δίνοντας γη και ύδωρ για να πειστεί να ανανεώσει.

Η σπουδαία δουλειά του στο μικρό διάστημα που βρέθηκε πέρυσι στην ομάδα, κατάφερε να την… μεταμορφώσει προς το καλύτερο.

Τα προηγούμενα… στραβοπατήματα διορθώθηκαν και η πρόκριση στον τελικό μετά από τρία χρόνια, έδωσε την πρόκριση στο μεγάλο ασιατικό τουρνουά, GCC, επίσης μετά από 3 χρόνια, φέρνοντας μεγάλες απολαβές στην ομάδα και μαζί πρεστίζ, καθώς πρόκειται για διοργάνωση εφάμιλλη της Euroleague.  Μάλιστα, στους τελικούς κόντραρε στα ίσια την μόνιμη πρωταθλήτρια, Μανάμα, κάτι που αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός καλείται να πάρει αποφάσεις, δεχόμενος ασφυκτικό pressing από τους Ασιάτες, αλλά δεν θα βιαστεί να απαντήσει, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.