Για τον Απόλλωνα και μόνο…

0

Στο επίκεντρο της καλαθοσφαιρικής επικαιρότητας βρέθηκε σήμερα ο Απόλλωνας και διόλου άδικα, μετά την ανακοίνωση παραίτησης από την εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού τμήματος και την ανακοίνωση-απάντηση του σωματείου, που ακολούθησε λίγες ώρες μετά.

 

Ωστόσο εμείς, με αυτήν την «παρέμβαση», θα σταθούμε στο καθαυτό μέγεθος του Απόλλωνα, που μπορεί να μην είναι η ομάδα με τους πολλούς (καλαθοσφαιρικούς) τίτλους, αλλά είναι μια ομάδα, που παραδοσιακά, συγκαταλέγεται στους μεγάλους του αθλήματος και ας μη ξεχνά κανείς, τι σπουδαίοι παίκτες, είχαν φορέσει στο παρελθόν τη γαλανόλευκη φανέλα! Είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας, πριν από 4-5 χρόνια, είχε εισέλθει σε ένα είδος τέλματος και στην τελευταία διετία, προσπαθεί να βγει από εκεί!

Είναι επίσης γεγονός, ότι αυτό το καλοκαίρι, έγινε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και σε καμιάν περίπτωση, αυτό που άρχισε δεν πρέπει να σταματήσει! Η Κυπριακή καλαθόσφαιρα, χρειάζεται έναν δυνατό Απόλλωνα και είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι υπηρετούν αυτό το σωματείο, το ίδιο ακριβώς είναι που θέλουν! *«Επίτηδες» επιλέξαμε φωτογραφία του Απόλλωνα από το 1967! Διότι μεγάλη ιστορία συνοδεύει τους γαλάζιους…

 

Μάριος Πολύδωρου