Γιαννακόπουλος: «Να μην απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις οι φίλοι του Παναθηναϊκού»

0

Το δικό του μήνυμα εν όψει των αγώνων πλέι οφ της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε με γραπτή του δήλωση τη Δευτέρα (16/4) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τους φιλάθλους να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς διακινδυνεύουν νέα τιμωρία.

Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι «ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων».

Παράλληλα, εξέφρασε τον σεβασμό του στη Ρεάλ, ευχόμενος να περάσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων.

Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!».