Η ανιδιοτελής αγάπη του Τρισόκκα για τη νέα γενιά!

0

Το Rising Star Game στο Παραλίμνι έχει γίνει θεσμός και πρωτεργάτης δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Τρισόκκα. Ενός σύγχρονου θρύλου της κυπριακής καλαθόσφαιρας, ο οποίος παρότι άργησε να ξεκινήσει το μπάσκετ, κατάφερε να αφήσει εποχή. Πλέον, αφοσιώνεται στη νέα γενιά!

 

Ακομπλεξάριστος, γαρ, χαίρεται να βλέπει νέα παιδιά να διαπρέπουν και να βαδίζουν στο μονοπάτι της εξέλιξης. Το 5ο ΚΕΠΑ Rising Star Game αποτελεί μια ευκαιρία για τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δημοκρατίας να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια καλά οργανωμένη αναμέτρηση, όπου παραδοσιακά παραβρίσκεται η “ελίτ” του χώρου και περνάει και τα απαραίτητα μηνύματα στα νεαρά παιδιά που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι.

Ο Τρισόκκας αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα γιατι το ποτέ δεν είναι αργά. Ο ίδιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε μεγάλη ηλικία και ελάχιστοι τον πίστεψαν (πρώτος ήταν ο Τάκης Μιραλλάης) και κατάφερε με τη σκληρή δουλειά και το μέταλλό του να επιβιώσει στις δύσκολες εποχές με τους αλόγιστους αριθμούς ξένων και να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποτελεί δραστήριο άτομο και παράλληλα με το παικτικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια, έκανε εξαιρετική δουλειά, με πολύ μεράκι και σαν προπονητής ακαδημιών. Η αγάπη και η αφοσίωση στο μπάσκετ είναι ατελείωτη για τον επί σειρά ετών αρχηγό και “σημαία” της Εθνικής Ομάδας και θα συνεχίσει να υπηρετεί και να βοηθάει το άθλημα που λατρεύει από οποιοδήποτε πόστο μπορεί. Πλέον, σαν μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, έχει πολλά να προσφέρει στο σπορ που γενικά είναι αδικημένο όταν γίνεται η… κοπή της πίτας.