Η εντυπωσιακή “έκρηξη” του Δημητρίου!

626

O ΑΠΟΠ έκανε φέτος το restart, επιλέγοντας να πέσει οικειοθελώς στην Β1 Κατηγορία Ανδρών και να επικεντρωθεί στην ακαδημία του και στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών. Η “έκρηξη” του Χαράλαμπου Δημητρίου τους δικαιώνει!

 

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από τον συμπολίτη Άτλαντα Πάφου, πήρε πέρυσι αρκετές ευκαιρίες στα μεγάλα σαλόνια αρχικά από τον Αντώνη Δημητρίου και στη συνέχεια από τον Γιάννη Λίβανο, δείχνοντας καλά στοιχεία, γεγονός που τον βοήθησε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Φέτος, είναι… αλλού!

Ο Μάρκος Ασωνίτης τον έχει χρίσει ηγέτη στο εφηβικό, όπου κάνει θραύση με 26 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Αποκορύφωμα, οι 42 (με τρία εύστοχα τρίποντα) που έβαλε στην αναμέτρηση ενάντια στον Απόλλωνα. Σημειωτέον, η ομάδα της Πάφου προελαύνει αήττητη στο πρωτάθλημα Κ18 Ανδρών της ΚΟΚ!

Χωρίς ήττα προχωράει και η αντρική ομάδα που δεσπόζει στην κορυφή της Β1 Κατηγορίας. Ο Χαράλαμπος Δημητρίου είναι κι εκεί καταπληκτικός, βάζοντας 16 πόντους ανά αγώνα απέναντι σε έμπειρους και σκληρούς αντιπάλους. Το ταλέντο του είναι πλούσιο και η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ εντυπωσιακή. Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει όλα τα φόντα να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά και με την “έκρηξη” που κάνει φέτος, ως συνέχεια των ευκαιριών που πήρε τα προηγούμενα χρόνια, τον καθιστούν σε σημαντικό κεφάλαιο τόσο για το παφίτικο, όσο και για το παγκύπριο μπάσκετ στο μέλλον.