Η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

22

Το μεγάλο βήμα που περιμέναμε χρόνια από την ΑΕΛ έγινε φέτος και το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια έφερε πολλά χαμόγελα σε όλους και πλέον σταδιακά θα μπουν οι βάσεις για να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια ξανά ομάδα πρωταθλητισμού. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί αυτό.

 

Η στιβαρή διοίκηση από τον άνθρωπο που είχε ηγηθεί την τελευταία δυναστεία, Μάικ Λοϊζίδη, σε συνδυασμό με την παρουσία-εγγύηση του Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος έβαλε διαρκώς… πλάτη στη δύσκολη εποχή, δίνει ελπίδα για το “αύριο”. Η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν αναγνωριστική. Η ομάδα στήθηκε αναπόφευκτα την τελευταία στιγμή, με τον θρύλο του γερμανικού μπάσκετ Μίκαελ Κοχ να δείχνει έργο και την ποιότητά του, έχοντας δίπλα του τον ικανότατο συνεργάτη, Δημήτρη Σαρίκα. Η 7η θέση οφείλεται και στις… αναποδιές που ανάγκασαν στο τέλος την “βασίλισσα” να παίζει με λιγότερους ξένους, όμως το βαθμολογικό είναι το τελευταίο που απασχολεί. Οι νίκες επί ομάδων σαν τον Κεραυνό “μαρτυρούν” πολλά για τις καλές βάσεις που έχουν μπει.

Η απόφαση του Γιώργου Παλάλα να σταματήσει από την ενεργό δράση αποτελεί αγωνιστικό πλήγμα, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται και βασική προτεραιότητα είναι να φτιαχτεί σταδιακά μια καλή “μαγιά” από Κύπριους παίκτες, πάνω στους οποίους θα μπουν τα θεμέλια της σταδιακής επιστροφής στην ελίτ. Υπομονή υπάρχει και το πλάνο θα εκπονηθεί χωρίς βιασύνες. Μέσα στον Ιούνιο αναμένονται σημαντικά νέα για την ΑΕΛ της νέας χρονιάς και θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε…