Η ΕΘΑ δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της!

0

Η ΕΘΑ γύρισε σελίδα για τα καλά και μετά την πολύ επιτυχημένη θητεία του Γιώργου Μπιτζάνη, ο οποίος ήρθε και έφυγε σαν κύριος, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο, αποφασίστηκε η στροφή στο κυπριακό στοιχείο. Κι έτσι τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο Χάντι Ελ Χατζ, έχοντας δίπλα του… δεξί χέρι τον legend, Γιώργο Αναστασιάδη και τον πιστό στρατιώτη της ομάδας, Ανδρέα Ιωαννίδη!

 

Ο Ελ Χατζ είναι ένας νέος και ελπιδοφόρος προπονητής, ο οποίος βρέθηκε στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ, δίπλα στον Τόνυ Κωνσταντινίδη και πλέον επιστρέφει στο… σπίτι του. Υπενθυμίζουμε, πως στην ΕΘΑ ήταν βοηθός τόσο του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, όσο και του Γιώργου Σκαραφίγκα, ενώ με την αποχώρηση του τελευταίου είχε καθοδηγήσει το σωματείο της Έγκωμης στα πλέι οφ, δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής. Ο Πανίκος Κωνσταντίνου του έχει εμπιστοσύνη και έτσι αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία.

Δίπλα του ο άνθρωπος-εγγύηση, Γιώργος Αναστασιάδης. Ένας από τους κορυφαίους γκαρντ που πέρασα την τελευταία 20ετία από το κυπριακό μπάσκετ, με μεγάλες παραστάσεις και τεράστια εμπειρία σαν παίκτης, έχει πλέον όλα τα φόντα να εξελιχθεί και προπονητικά, έπειτα από το… βάφτισμα του πυρός στον ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία του αποτελεί βαρόμετρο και θα βοηθήσει σημαντικά τον κόουτς Ελ Χατζ.

Ο τρίτος της παρέας θα είναι ο Ανδρέας Ιωαννίδης, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στο τεχνικό τιμ, ενώ πέρυσι ανέλαβε για λίγο και πρώτος προπονητής, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Μπιτζάνη.