Η Κύπρος μας πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Μάλτας

0

Οι επιτυχίες της Εθνικής ομάδας Γυναικών U16 συνεχίστηκαν και τη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Κισινάου της Μολδαβίας.

 

Τα κορίτσια μας μετά την επιτυχία στην πρεμιέρα επί της Σκωτίας, πέρασαν με άνεση το εμπόδιο της Μάλτας αφού επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, με 65-40. Η πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά αλλά και η εξυπνάδα που βγάζει επιθετικά κατά διαστήματα, τα κλειδιά της επιτυχίας.

Η Εθνική μας μπήκε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι αλλά μετά τα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα όπου το ματς έδειχνε μοιρασμένο, τα κορίτσια μας πάτησαν γκάζι και με ένα σερί 10-0 ξέφυγαν της Μάλτας και έδειξαν ότι θα ήταν το αφεντικό του αγώνα.

Το τελικό σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (17-6) όπως και το τελικό σκορ ημιχρόνου (34-11) δείχνουν ξεκάθαρα τη διαφορά των δύο ομάδων. Η Κύπρος μπήκε δυναμικά στο τουρνουά και δείχνει πολύ καλή εικόνα. Θα πρέπει να παραμείνει ταπεινή και προσεκτική σε κάθε αγώνα και να βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά.

Τα σπουδαία ματς είναι αυτά που ακολουθούν και όλοι και όλες θα πρέπει να πιστέψουν στον ευατό τους και στην ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέτοιες διοργανώσεις χρειάζονται προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Αύριο είναι εξ’ ολοκλήρου μια καινούργια μέρα και ένας καινούργιος αντίπαλος, η Ουαλία. Χρειάζεται η ίδια πίστη και αποφασιστικότητα, για να φέρουμε ακόμα μια νίκη, την τρίτη νίκη για την Κύπρο μας.

Ραντεβού αύριο στις 15.45 απέναντι στην Ουαλία!

Δεκάλεπτα: 17-6, 34-11 (17-5), 52-30 (18-19), 65-40 (13-10)

Κύπρος: Τορναρίτη 4, Κυπριανού 10(1), Θωμά, Κυριάκου 6, Στυλιανίδη 15, Σωτηρέλη 3(1), Λάμπρου, Οδυσσέως 2, Σιαμπουλλή 7, Σαββίδου 6, Παπαλλά 12, Κοντού

 

Εθνική Κ16 Γυναικών: Δυο στα δυο τα κορίτσια μας!

Photo story του αγώνα Κύπρος vs Μάλτα