Η τοποθέτηση Τρισόκκα για το 3o Rising Stars Game

Η συνήθεια που έγινε λατρεία θα έχει και συνέχεια, καθώς ΕΝΠ, ο Ονήσιλος Σωτήρας και το ΚΕΠΑ κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, διοργανώνουν το 3ο Rising Stars Game.

Ο πρωτεργάτης και “ψυχή” του event με την αφρόκρεμα των ηλικιών Κ14, Παναγιώτης Τρισόκκας, τοποθετήθηκε με λεπτομέρειες για το τι θα συναντήσουν όσοι δώσουν το παρών.

Η ανακοίνωση:

Κύριοι,

Η Ενωσις Νεων Παραλιμνίου, ο Ονήσιλος Σωτήρας και το ΚΕΠΑ κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας διοργανώνουν το τρίτο Rising Stars Game,με στόχο την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Το 3ο Rising Stars Game θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Παραλιμνίου το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 19.00.

Στο τρίτο Rising Stars Game θα λάβουν μέρος παιδιά γεννηθέντα το 2007 μόνο. Θα υπάρχει ένα παιδί από κάθε ομάδα που θα επιλεχτεί από τον προπονητή της κάθε ομάδας. Προπονητές των ομάδων θα είναι στην μια ομάδα πρώτος προπονητής ο ομοσπονδιακός προπονητής αντρών με βοηθό τον προπονητή της πρωταθλήτριας αγοριών U14 και στην άλλη αμάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών με βοηθό τον προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας κοριτσιών U14.

Θα έχουμε Skills competition,3p contest Shooting και stars shooting competition, με τις ομάδες να αποτελούνται από ένα διεθνή καλαθοσφαιριστή, μια διεθνή καλαθοσφαιρίστρια και ένα νεαρό καλαθοσφαιριστή. Τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα, αναμνηστικό φανελάκι και μετάλλια. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η Εθνική Αντρών Καλαθόσφαιρας για το χρυσό μετάλλιο στους 17ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που έγιναν στο Σαν Μαρίνο.

Δεν θα έχουμε εισιτήριο, απλά θα γίνονται εισφορές στο ΚΕΠΑ. Είμαι απολυτά πεπεισμένος ότι θα βοηθήσετε στο όλο εγχείρημα μας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τρισόκκας Παναγιώτης
Διευθυντής Ακαδημίας ΕΝΠ και Ονήσιλου Σωτήρας

- Advertisement -