Ικανοποίηση και απέραντη περηφάνια: Tο μήνυμα του Προέδρου της ΚΟΚ Ανδρέα Μουζουρίδη

0

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευχαριστεί τους παίκτες και τους προπονητές και όλους όσους βρίσκονταν στη Μολδαβία

 

Η δήλωση του:

“Ικανοποίηση και απέραντη περηφάνια. Αυτά είναι τα αισθήματα που μας διακατέχουν για την πρωτιά της Εθνικής Κορασίδων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 Γ’ κατηγορίας που έγινε στη Μολδαβία. Μέσα από την εντυπωσιακή πορεία που ακολούθησε, κατάφερε να κατακτήσει αήττητη το τρόπαιο και την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Παρά τις πολλές δυσκολίες στη διοργάνωση, με τον σοβαρό τραυματισμό της Σοφίας Στυλιανίδη και με την τροφική δηλητηρίαση που επηρέασε αρκετά μέλη της ομάδας, η Εθνική Κύπρου έδειξε στο παρκέ τα μεγάλα ψυχικά της αποθέματα, καταφέρνοντας να φθάσει στην επίτευξη του στόχου της!

Έγινε από όλους σκληρή δουλειά, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους. Χωρίς μεγάλα λόγια τα κορίτσια μας, κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, φέρνοντας στην χώρα μας το χρυσό μετάλλιο!

Η σκληρή δουλειά δεν σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί, χωρίς να παρασυρόμαστε από το θετικό αποτέλεσμα. Η κυπριακή καλαθόσφαιρα διαθέτει πλούσια ταλέντα στο αναπτυξιακό κομμάτι τα οποία η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει, ώστε τα επόμενα χρόνια να στελεχώσουν επάξια τις Εθνικές Ομάδες Γυναικών και Ανδρών.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια σε όλες τις καλαθοσφαιρίστριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την σπουδαία δουλειά που έκαναν, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα! Η Εθνική Γυναικών Κ16 έκανε την Κύπρο μας περήφανη!”

Ανδρέας Μουζουρίδη