Ιστορική συνάντηση των προέδρων των σωματείων

0

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το κυπριακό μπάσκετ θα λάβει χώρα αύριο (Πέμπτη 20/6), καθώς θα γίνει συνάντηση μεταξύ της ΚΟΚ και των εκπροσώπων όλων των ομάδων με μια γεμάτη ενδιαφέροντα θέματα, ατζέντα!

 

Το Cyprusbasket.net επικροτεί αυτή την πρωτοβουλία που μόνο καλό έχει να κάνει στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε νέα, διαφορετική τροχιά, κοιτάζοντας μόνο μπροστά και προσπαθώντας να διαγράψει το παρελθόν, “χτίζοντας” ένα ευοίωνο μέλλον. Έτσι, λοιπόν, οι πρόεδροι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα προσπαθήσουν να βρουν κοινό σημείο πλεύσης, θέτοντας επί τάπητος όσα απασχολούν τον καθένα. Πρώτο μέλημα είναι να δούμε σύμπνοια και προσπάθεια συνεργασίας για να γίνουν βήματα προς τα εμπρός.

Βασικός άξονας θα πρέπει να είναι το προϊόν που λέγεται “κυπριακό μπάσκετ” και το πώς θα κεντριστεί ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου προκειμένου να επιστρέψει στα γήπεδα και να μην ξαναδούμε το φαινόμενο των… άδειων κερδίκων που παρατηρήσαμε κατά κόρον τη χρονιά που μας πέρασε. Η κουβέντα θα πρέπει να είναι… βαθιά και ειλικρινής με ανοιχτά χαρτιά απ’ όλους, καθώς μόνο με το συλλογικό συμφέρον θα υπάρξει πρόοδος. Η ένωση δυνάμεων μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει και αν επιτευχθεί αυτό, τουλάχιστον σε έναν βαθμό, τότε όλα θα αρχίσουν να κυλούν ιδανικά, με αργά και σταθερά βήματα.