ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Πριν βγάλουν ανακοινώσεις, να μιλάνε με τον προπονητή τους”

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός που τα έβαλε με τους διαιτητές Κορομηλά – Σώμο, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ από τη συνέντευξη Τύπου του τέταρτου τελικού.

Mπρα-ντε-φερ για σκληρά νεύρα… Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι παράγοντες της οποίας τα έβαλαν με τους διαιτητές Κορομηλά – Σώμο, ενόχλησε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός που με τη σειρά τους απάντησαν βάζοντας στο παιχνίδι τον Τσάβι Πασκουάλ και τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τέταρτου τελικού της Α1.

“Πριν βγάλουν ανακοινώσεις θα πρέπει να μιλάνε με τον προπονητή τους. Είναι προφανές ότι δεν τον είχαν ενημερώσει τι πρέπει να πει, γιατί στη συνέντευξη Τύπου έκανε παράπονα για τους παίκτες του που έδωσαν 14-16 βολές χωρίς λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν αντέχουν ούτε το 60-40 υπέρ τους” ανέφερε χαρακτηριστικά η θέση των Πειραιωτών.

Για την ιστορία, ο Τσάβι Πασκουάλ είπε πως: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε περισσότερο από εμάς την νίκη. Δεν είχαμε έλεγχο στην άμυνα, δώσαμε δώρο 7-8 φάουλ χωρίς να υπάρχει λόγος και ο αντίπαλος εκτέλεσε πολλές βολές”.

πηγή: www.sport24.gr