Καψώνια στους Αμερικανούς ο Κόροιβος, θεωρεί ύποπτη τη συμπεριφορά τους!

0

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Κόροιβο μετά την απρόσμενη ήττα από τα Τρίκαλα που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε αφήσει αιχμές κατά παικτών μετά την ήττα και η διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι ο… εχθρός ήταν εκ των έσω.

Έτσι, σε μια κίνηση που προφανώς φωτογραφίζει τους κατά τη γνώμη της υπαίτιους, ακύρωσε τα εισιτήρια των Τζάχι Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ!

Οι δύο Αμερικανοί πήγαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, αλλά εκεί ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια στο όνομά τους.

Όταν επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους της ομάδας, εκείνοι τους διεμήνυσαν να αγοράσουν εισιτήρια με τα δικά τους χρήματα!

Το γεγονός, μάλιστα, ότι μια μέρα νωρίτερα οι Άνταμ Κεμπ και Κουίντον Ντεκόζι αναχώρησαν χωρίς πρόβλημα για τις ΗΠΑ δείχνει ότι οι διοικούντες τους θεωρούν προφανώς υπαίτιους για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε και την οργή του Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού που πήρε το μέρος των παικτών, κάνοντας λόγο για «μα…ίες».

«Πείτε τους ότι θα πληρώσω εγώ αν χρειαστούν εισιτήριο. Αυτά είναι «μα…ίες». Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο χρειαζόμαστε την Ένωση παικτών», έγραψε αρχικά και καταφέρθηκε στη συνέχεια και κατά του Κοροίβου:

«Δεν τους αξίζει να είναι καν ομάδα. Μαλ…ς τζένεραλ μάνατζερ. Πρέπει να έχεις θράσος για να κάνεις κάτι τέτοιο. Γνωρίζοντας ότι πιθανώς να έχουν καθυστερήσει πληρωμές δύο μηνών έτσι κι αλλιώς».