Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ : “Οι Λέικερς έβαλαν τα σωστά κομμάτι γύρω από τον ΛεΜπρόν για να πάρουν δαχτυλίδι!”

0

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ μίλησε για το φετινό εγχείρημα των Λέικερς, τόνισε πως θα είναι διεκδικητές του τίτλου, ενώ αποθέωσε τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις!

 

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ έδωσε συνέντευξη σε Μέσo της Αμερικής, μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη, τους Λέικερς και τα αστέρα τους.

Σύμφωνα με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο παίκτης που χρειάζονται οι Λέικερς, ενώ φέτος θα υπάρχει και η απαιτούμενη βοήθεια.

”Έχει ήδη δείξει πως είναι ο ολοκληρωμένος παίκτης, που χρειάζονται οι Λέικερς, επομένως δεν ανησυχώ. Χρειάζεται απλά να ενώσουν σωστά τα κομμάτια του παζλ γύρω του. Δεν μπορείς να κερδίσεις πρωτάθλημα, με έναν μόνο παίκτη από την ελίτ. Θέλεις βοήθεια και νομίζω πως τώρα την έχει.

Αν παίξει καλά και η ομάδα είναι ανταγωνιστική στα playoffs, θα είναι αρκετό. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αλλά οι φίλοι της ομάδας είναι πεινασμένοι, κάτι που είναι θετικό σημάδι. Θέλουν να κερδίζουν και στηρίζουν την ομάδα τους”.

Ο εξάκις πρωταθλητής αναφέρθηκε και στον Άντονι Ντέιβις, την επανένωσή του με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

”Ο Ντέιβις είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να κάνει τα πάντα και στις δύο άκρες του παρκέ. Είναι εξαιρετική προσθήκη και το γεγονός πως θα παίξει ξανά με τον Κάζινς, είναι καλό. Έχουν κοινό παρελθόν και τώρα θα βρεθούν στο πλάι του ΛεΜπρόν.

Είναι μία καλή ομάδα. Οι Λέικερς έχουν πλέον τα κομμάτια, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο”.