Κασελάκης: “Θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό”

19

Ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να διεκδικήσει τη νίκη, στάθηκε όμως στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα και στην κατάσταση που θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες.

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση στο ΣΕΦ έχει πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας και γι΄ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ του αγώνα.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι του και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά από τη διακοπή του Πάσχα και είναι ερωτηματικό το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Εμείς, πάντως, αξιοποιήσαμε το διάστημα της διακοπής και θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει σκληρά προκειμένου να διατηρηθούμε σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας»