Κεφάλαιο: “Κύπριοι παίκτες ΑΠΟΕΛ”

1

Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι του Κεραυνού ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και ήμασταν μάρτυρες ότι οι Κύπριοι παίκτες είναι αυτοί που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

 

Σε ένα πρωτάθλημα όπου κυριαρχεί το αμερικανικό ταλέντο, οι Κύπριοι καλούνται να συμπληρώνουν το rotation σε ειδικό ρόλο. Είδαμε τον Λοϊζίδη να αγωνίζεται 17 λεπτά και να παίζει καταπληκτική άμυνα απέναντι σε Αμπουκάρ και Ουίλις, να μαζεύει τα ριμπάουντ και να βοηθά επίσης στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση.

Οταν ο Γκραντ βγήκε στο τρίτο δεκάλεπτο με τέσσερα φάουλ, ο Γιανναράς έριξε δύο βόμβες από τα 6.75μ σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, κι έδωσε αέρα διαφοράς με διψήφιο αριθμό και εκεί όλοι παίκτες των φιλοξενούμενων πίστεψαν στη μεγάλη νίκη. Τον αγώνα ξεκίνησε ο Πέταρ Ζντράβιτς, όπως συνηθίζεται στα τελευταία παιχνίδια, κι αγωνίστηκε για 15 λεπτά, βοηθώντας περισσότερο στην άμυνα.

Ο Βίκτωρας Ιερωνυμίδης θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι έτσι η ευκαιρία των νεαρών καλαθοσφαιριστών να πάρουμε εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ, που παρά το δύσκολο ξεκίνημα, με την προσθήκη του Τόνυ Κωνσταντινίδη στον πάγκο, χτυπάει πλέον το πρωτάθλημα.