Κίνδυνος να… χαθεί και ο Αρμακόλας

0

Ο Άτλαντας συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται, δημιουργώντας τα δικά του αστέρια του… αύριο. Όμως, όπως κι άλλα σωματεία συναντά σοβαρά εμπόδια στο έργο του.

 

Η κυπριακή πολιτεία συνεχίζει να στερεί από τα σωματεία τα παιδιά που αναδεικνύουν, αλλά δεν είναι Κύπριοι πολίτες first generation. Η περίπτωση του Κάλουμ Γουάτς είναι το πλέον χαρακτηριστικό, πρόσφατο παράδειγμα. Στην ίδια μοίρα φαίνεται πως βρίσκεται και συμπαίκτης του στους “ερυθρόλευκους” της Πάφου, Γιώργος Αρμακόλας.

Ο νεαρός γκαρντ είναι γεννημένος το 2005 και διαθέτει πραγματικά “δολοφονικό” μακρινό σουτ, όντας πρωταγωνιστής μαζί με τον Κάλουμ και την υπόλοιπη εξαιρετική φουρνιά των Μαστορή-Δεληχρήστου , στην κατάκτηση του Παγκύπριου πρωταθλήματος Κ14 Ανδρών τη σεζόν 2017-2018.

Ο Αρμακόλας είναι Ελλαδίτης, αλλά και… μισός Κύπριος καθώς ο πατέρας του και ο ίδιος ζουν εδώ σχεδόν όλη τη ζωή του. Κι όμως, η κυπριακή υπηκοότητα ακόμα να έρθει και ο αριστερόχειρας παίκτης στερήθηκε όπως και ο Κάλουμ τη συμμετοχή του στην Εθνική Κ16 Ανδρών.

Star Balm
Green Bungalow