Κλείνει τρεις “Κύπριους” ο ΑΠΟΕΛ!

0

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα το θέμα του προπονητή, όμως κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι και έχει στα σκαριά τις τρεις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, με έντονο… κυπριακό άρωμα, κι ας πρόκειται για ξένους.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyprusbasket, οι “γαλαζοκίτρινοι” ετοιμάζονται να κλείσουν πακέτο στα γκαρντ τους Ραχίμ Άπολμπαϊ (Raheem Appely) και Ντεόντα Βον (Deonta Vaughn), ενώ για τη φρον λάιν τους βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζέικ Ο’ Μπράιεν (Jake O’ Brien).

Ο Άπολμπαϊ ξεπετάχτηκε προ τριετίας όταν τον είχε φέρει στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και είχε σπουδαία απόδοση. Στη συνέχεια πήγε στη Φινλανδία, όπου ήταν επίσης εξαιρετικός, ενώ πέρυσι είχε ραντεβού με την ατυχία, καθώς συμφώνησε με τα Τρίκαλα στην Ελλάδα, αλλά δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Πλέον, θα επιχειρήσει το come-back του.

Ο Βον είναι αρκετά έμπειρος και έπαιξε για λίγο στην Πετρολίνα ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016, όταν δεν ξεκίνησε καλά και αντικαταστάθηκε από τον Πάρις Μπράουν. Στη συνέχεια είχε καλές σεζόν στην Γεωργία και στην Ουγγαρία, όντας έτοιμος να επιστρέψει στην Κύπρο για να βοηθήσει στην περιφέρεια.

Ο Ο’ Μπράιεν αποτελεί σημαντική προσθήκη αν ολοκληρωθεί, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών, διαθέτει δύναμη, ποιότητα και αξιόλογο μακρινό σουτ. Με τη φανέλα του Κεραυνού είχε μια αξιόλογη διετία και πέρυσι έκανε κι αυτός το άλμα για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την Κύμη, όμως ήταν κι αυτός άτυχος λόγω τραυματισμού. Τελικά, ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Βοσνία με αξιόλογες εμφανίσεις.

Οι τρεις παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στη μετακόμιση στο Λευκόθεο και έπεται συνέχεια…