Κωνσταντίνου στο CB: “Παλιά και γνωστή τακτική”

0

Οι δηλώσεις του Ζάκη Παπαδόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση από την πλευρά της ΕΘΑ και ο αρχηγός της ομάδας, Νικόλας Κωνσταντίνου, τοποθετήθηκε μέσω του Cyprusbasket.net, απαντώντας στον παίκτη και βοηθό προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ο δυναμικός γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε αξιόλογη επανεμφάνιση έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής, έδωσε τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένη τακτική από την πλευρά της ΕΝΠ.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Είναι μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση για μένα που άκουσα τις δηλώσεις του αρχηγού της Ένωσης, στις οποίες μεταξύ άλλων, κάνει αναφορά για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος του μεταξύ μας παιχνιδιού από τους διαιτητές.
Οι εν λόγω δηλώσεις υποβιβάζουν τη νίκη της ομάδας μας και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Κατά καλή μας τύχη, το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και όλος ο κόσμος είδε την εξέλιξή του. Στο μεταξύ μας που παιχνίδι που έγινε στον πρώτο γύρο, μας γύρισαν παιχνίδι 17 πόντων, αλλά εμείς δεν ψάξαμε αλλού για δικαιολογίες.

Η τακτική του να φωνάζεις για τελειωμένο παιχνίδι, ώστε να βοηθηθείς στο επόμενο, είναι πολύ παλιά και καλά γνωστή. Είμαι σίγουρος ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της στον επόμενο μεταξύ μας αγώνα και δεν θα επηρεαστεί από οποιεσδήποτε δηλώσεις και ενέργειες”, ήταν τα λόγια του αρχηγού της ΕΘΑ στην ιστοσελίδα μας.

LEAVE A REPLY