ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ : Πως σχετίζεται ο Νεοκλής Θεοχαρίδης και το Cyprusbasket.net με τη μετακίνηση του Anthony Davis στο Los Angeles;!;!;!

0

Λόγω του εορταστικού της ημέρας, του υδράργυρου που βρίσκεται στα ύψη και της χαλαρής διάθεσης αποφασίσαμε με χιουμοριστική -πάντα- διάθεση να σας αποκαλύψουμε το πως μπορεί ο ισχυρός άνδρας του Cyprusbasket.net να σχετίζεται με την μεταπήδηση του Anthony Davis στους Los Angeles Lakers.

 

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Ν.Θεοχαρίδης προσέγγισε τον πρώην GM των New Orleans Pelicans, Dell Demps με σκοπό να φέρει τον Davis στους Παλαίμαχους Αχιλλέα Cyprusbasket.

Τον ίδιο περίπου καιρό που οι Lakers έδιναν γή και ύδωρ στους Πελεκάνους για το φρύδι. Το “Φρύδι” ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιαννά αφού θεωρούσε πως θα τον βοηθήσει περισσότερο από τον Vogel όμως στο 2ο ραντεβού των δύο πλευρών ο Demps ζήτησε σαν κομμάτι του trade όπως ο Δημήτρης Μουκτάρης ακολουθήσει το δρομολόγιο Καιμακλί-Νέα Ορλεάνη κάτι που εκ πρώτης όψεως φαινόταν λογικό, αφού και στην ίδια θέση αγωνίζονται και το τεράστιο συμβόλαιο του Κύπριου σέντερ θα έκανε χώρο στο salary cap.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου Κουνγκ-Φου ήταν ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ στο να παραχωρήσει τον Μουκτάρη, ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης του σωματείου Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης θεώρησε ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ την αντιπρόταση και ως εκ τούτου οι διαπραγματεύσεις έλαβαν άδοξο τέλος. Ο πρόεδρος των Pelicans στη συνέχεια ενημερώθηκε γι’αυτή την εξέλιξη και ΑΠΕΛΥΣΕ άμεσα τον GM του ενώ απέστειλε και γραπτή απολογία σε Δημητρίου και αδελφούς Θεοχαρίδη ενώ η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Davis μεταπήδησε στους Los Angeles Lakers ενώ ο Μουκτάρης ετοιμάζεται να παλέψει για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων Davis και Θεοχαρίδης φωτογραφήθηκαν μαζί σαν αναμνηστικό και οι δρόμοι τους χώρισαν για πάντα.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όμως λίγο η “αρρώστια” μας για την πορτοκαλί θεά και λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες του τριημέρου μας ώθησαν στο ν’ασχοληθούμε και με χιουμοριστικά θέματα. Καλή βδομάδα και… επιστροφή στη ρουτίνα.

Green Bungalow