Λειβαδιώτης διετίας στον Κεραυνό!

0

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε πρόσφατα για τον Κεραυνό, όμως από βδομάδα ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς συμφωνήθηκε η παραμονή του Χριστόφορου Λειβαδιώτη!

Έπειτα από ραντεβού με τη διοίκηση Παπαέλληνα, του έγινε πρόταση διετούς διάρκειας και παρότι είχε κι άλλες επιλογές, ο Κύπριος τεχνικός αποφάσισε να πει το “ναι” στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και τους έβγαλε… ασπροπρόσωπους.

Το έργο του στην τριετία που βρίσκεται στον Στρόβολο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΕΘΑ, κρίνεται εξαιρετικά θετικό, με highlights την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι έπειτα από σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια, αλλά και την εξαιρετική φετινή ευρωπαϊκή πορεία, με σημαντικές εντός και εκτός έδρας νίκες κόντρα σε ομάδες με υψηλά μπάτζετ.

Ο “Λείβας” με το ταλέντο του και τη δουλειά του απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει τον Κεραυνό στην κορυφή, αλλά και να ανταποκριθεί άψογα στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Χαρακτηριστικό του σαν προπονητής είναι ότι ξέρει να “χτίζει” ομάδα με γερά θεμέλια και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει καλό κυπριακό κορμό στον Στρόβολο, φέρνοντας δίπλα τους Αμερικανούς που εξελίχθηκαν.