Μάχη «αιωνίων»: Με… πατίνια και καζούρα!

0

Μια ώρα, παρά κάτι λεπτά μας χωρίζουν από τη στιγμή που θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ στο ντέρμπι των αιωνίων, που εφέτος θα έχει μια… περίεργη απόχρωση και αυτό, λόγω της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Α1`.

Physio Home
 

Μπορεί βέβαια, ο Παναθηναϊκός, να έχει και την έδρα, αλλά και την παράδοση με το μέρος του, μπορεί ακόμα να βρίσκεται και στον… αστερισμό του Πιτίνο, αλλά ένα αιώνιο ντέρμπι, θα είναι πάντα αιώνιο!

Αυτό, όσο και αν κάποιοι μετρούσαν τις μέρες (ή τις νύχτες καλύτερα), από πότε είχαν να συναντηθούν, πράσινοι και ερυθρόλευκοι, αλλά και ένας… αιώνας να περάσει, οι αιώνιοι θα είναι για πάντα αιώνιοι, ακόμα και αν πρόκειται για… παρτίδα ταβλιού!

Από την άλλη δε, ο Ολυμπιακός έχει τον… Ευρωπαϊκό αέρα της υπεροχής, απέναντι στους πράσινους, τη στιγμή που το δικό του πλεονέκτημα, αφού θα το παιχνίδι θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι το ότι η ομάδα.. μονιάζει, μιας και θα είναι μόνη!

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός; Βάζει… πατίνια και τρέχει, στην προσπάθεια του για μια θέση στην οκτάδα και ως ένα σημείο (ή και πιο πολύ) θα δικαιώσει και τις εκτιμήσεις του Δ. Γιαννακόπουλου…

Κερδίζει ο Ολυμπιακός; Κάνει μεγάλη… καζούρα στον αιώνιο του αντίπαλο, επειδή θα τον έχει νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ, ως… ομάδα της Α2`!

*Όπου πατίνια, βάζετε Πιτίνο και όπου καζούρα, βάζετε Κεμζούρα!

Star Balm