Ματσεντίδης-Πολεμίτης στο CB για τον μεγάλο τελικό

0

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος στον τελικό του παγκύπριου σχολικού πρωταθλήματος γυναικών, καθώς το ζευγάρι του παραμένει αμετάβλητο…

Το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου έφτασε πέρυσι στην κορυφή νικώντας το 2ο Λύκειο Κύκκου Λευκωσίας με 39-35 και πανηγύρισε το τρόπαιο, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και φέτος. Θα τα καταφέρει; Οι δύο προπονητές δίνουν το στίγμα τους στο CB.


Πάνος Πολεμίτης – Λύκειο Πάφου
:

“Πιστεύω πως ο τελικός της Πέμπτης είναι ένας σημαντικός αγώνας, όπως όλους τους αγώνες που κρίνεται ένας τίτλος και η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους θέλει να τον κερδίσει.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε την Πάφο και το σχολείο μας για 3η συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχοντας σε ένα Τελικό Παγκυπρίου Λυκείων.

Όπως και την περσινή χρονιά έτσι και φέτος θέσαμε στόχο, μέσα απο σκληρή δουλειά, να φθάσουμε στον Τελικό της Πέμπτης όπου και θέλουμε να το κερδίσουμε.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις καλαθοσφαιρίστριες μου και πιστεύω πολύ σε αυτές ό,τι θα εφαρμόσουν όλα όσα έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρουμε.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένας ωραίος Τελικός όπου θα τον απολαύσουν οι μαθητές που θα παρευρεθούν και απο τα 2 σχολεία και επειδή το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει”.


Μιχάλης Ματσεντίδης – Λύκειο Λευκωσίας:

“Στον τελικό παίζουν τα δυο αθλητικά λύκεια της Πάφου και της Λευκωσίας σε ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί, δίκαια τα δυο σχολεία είναι στον μεγάλο τελικό γιατί θεωρώ ειναι οι δυο καλύτερες ομάδες με παικτριες και των δυο να είναι μελοι των εθνικών ομάδων.

Στο παγκυπριο σχολικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας συμμετείχαν ολα τα αθλητικά λύκειο και αυτό δείχνει τη καλή δουλειά που γίνετε σε αυτή τη προσπάθεια που κάνει το υπουργείο παιδείας με τα αθλητικά σχολεία.

Στο τελικό παίζουν τα δυο αθλητικά λύκεια της Πάφου και της Λευκωσίας σε ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί, δίκαια τα δυο σχολεία είναι στο μεγάλο τελικό γιατί θεωρώ ειναι οι δυο καλύτερες ομάδες με παικτριες και των δυο να είναι μελοι των εθνικών ομάδων. Το σχολείο απο τη Παφος πέρσυ ήταν ο νικητής στο τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέριες.

Εμείς απο τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να καταφέρουμε να φέρουμε την πρώτη θέση στο σχολείο μας στη Λευκωσία αν και αυτο δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός να τον απολάυσουν όσοι θα έρθουν στο γήπεδο, χωρίς παρατράγουδα και εντάσεις και ο καλύτερος να κερδίσει!!!”