Μαυρομμάτης στο CB: “Δύσκολο να κερδίζεις μια ομάδα σαν τον Αχιλλέα”

25

Ο ΑΠΟΠ έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Β1 Ανδρών κόντρα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου, με τον Σάββα Μαυρομμάτη να περνάει και πάλι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, προσφέροντας στον Μάρκο Ασωνίτη 13 πόντους και σωστές τοποθετήσεις κοντά στο καλάθι με την ποιότητα και την εμπειρία του.

 

Ο δυναμικός σέντερ με δηλώσεις του στο cyprusbasket.net αναφέρθηκε στο τι έφερε το πρώτο βήμα για τον τίτλο και τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι τίποτα δεν έχει κριθεί.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Αυτό που πιστεύω μας έδωσε την νίκη στο 1ο παιχνίδι των τελικών ήταν η πολύ σκληρή μας άμυνα, αφού καταφέραμε να κρατήσουμε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα όπως ο Αχιλλέας κάτω από τους 50 πόντους καθώς και η ενέργεια που έφεραν οι παίκτες από τον πάγκο. Είναι σημαντικό σε μια σειρά που μπορεί να φθάσει μέχρι τα 5 παιχνίδια, να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι, πράγμα που δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε φέτος στον ΑΠΟΠ με τον coach Μάρκο.

Φυσικά υπάρχει πολλής δρόμος ακόμα και ο Αχιλλέας είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα να κερδίσεις, ειδικά μέσα στο Καϊμακλί. Ο κόσμος της Πάφου είναι πραγματικά συγκλονιστικός φέτος αφού μας στηρίζει από την αρχή της χρονιάς και είναι αυτός που μας δίνει το επιπλέον κίνητρο για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Με τη δική τους βοήθεια θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!”.