Με ποιους «βράζει» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

1

* Όποιος έχει Instagram μπορεί να καταλάβει εύκολα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει… σαλτάρει με όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Άλλωστε, τα post του και τα stories του μαρτυρούν τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του.

 

* Όμως, ο DPG7000 δεν είναι ο μόνος που έχει «τρελαθεί», λόγω ΣΕΦ. Υπάρχει και δεύτερος, ο οποίος δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη του κόσμου και δεν είναι παράγοντας.

* Ποιος είναι; Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! Μερικές φορές μόνο όσοι είναι μέσα στο γήπεδο μπορούν να εξηγήσουν τι ακριβώς περνούν και ο «Αντέτο» είναι έξαλλος.

* Για να καταλάβετε τι συνέβη, ας πούμε ότι δόθηκε συνέχεια, στα όσα έκανε και είπε ένας από τους επικεφαλής των οργανωμένων του Ολυμπιακού, σε τηλεοπτικό επίπεδο. Μόνο που αυτή τη φορά, η συνέχεια δόθηκε από αυτούς που κάθονταν στα court seats. Και όχι από έναν και δύο.

* Αλλά, ο Θανάσης δεν τα είχε με εκείνους. Τα είχε με κάποιους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν μπροστά και γελούσαν, την ώρα που γίνονταν αυτά τα σχόλια. Για να σας το κάνουμε ακόμα πιο λιανά, ο ένας από αυτούς συγκεντρώνει τα βλέμματα της δημοσιότητας, συνήθως για τους λάθος λόγους.

* Μην απορήσετε αν δείτε να έχει και συνέχεια αυτή η ιστορία…

Πηγή: SDNA