Μια… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Τουρνουά Δικηγορικών Συλλόγων!

0

Είχα την τύχη πρωτίστως λόγω του γεγονότος ότι το 12ο Πανελλήνιο Τουρνουά Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας/Κύπρου διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, αλλά και μέσω της ιδιότητας μου σαν αθλητικογράφος του Cyprusbasket.net και σπόρτσκαστερ του AlfaSports TV να μεταδώσω κάποιους αγώνες της διοργάνωσης αλλά και να παρακολουθήσω ακόμη περισσότερους.

 

Η χαρά μου έγινε μεγαλύτερη διαπιστώνοντας ότι σε διάφορους Ελληνικούς κυρίως Δικηγορικούς Συλλόγους αγωνίζονται πάρα πολλοί ποιοτικοί καλαθοσφαιριστές με παρουσία στην Α2 και την Γ Εθνική με το επίπεδο να είναι πολύ ψηλότερο απ’ότι αρχικά περίμενα. Αυτό όμως που δεν περίμενα ποτέ να δω συνέβηκε χθες βράδυ.

Μετά και τη λήξη του δεύτερου αγώνα που είχα την τύχη να μεταδώσω ζωντανά, μεταξύ του Δ.Σ Θέμις και του Δ.Σ Αριστοτέλης/ΝΟΜΟΣ και την παρέλαση μεγάλων ονομάτων στο παρκέ από τις 2 ομάδες παρέδωσε τα σκήπτρα στον φίλο Αντώνη Κατσαρό για το ματς μεταξύ Δ.Σ Κως και Δ.Σ Ρόδου. Ρίχνοντας μια ματιά στα… αναλυτικότατα στατιστικά και σημειώσεις που είχε συλλέξει και ανταλλάσοντας κάποια γρήγορα σχόλια για τους αγώνες παρατηρήσαμε στο ζέσταμα των δύο ομάδων ότι συμμετείχε κανονικά με την αποστολή και μια γυναίκα.

Ο κύριος Κατσαρός δεν έχασε δευτερόλεπτο και επιστρατεύοντας άμεσα το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο πληροφορήθηκε πως η κυρία που ετοιμαζόταν ν’αγωνιστεί με τα χρώματα του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου δεν ήταν μια οποιαδήποτε κυρία. Ήταν η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ με την Εθνική Κωφών Ελλάδος Δήμητρα Μελλίνη!

Μπορείτε ν’αντιληφθείτε τη συγκίνηση και την περηφάνια που ένιωσα βλέποντας αγωνιζόμενη μια σπουδαία καλαθοσφαιρίστρια, μια καταπληκτική δικηγόρο (δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Χατζηδιάκος) και μια γυναίκα που δεν έχει σταματήσει να καταρρίπτει στερεότυπα γεμίζοντας δύναμη και αισιοδοξία τους γύρω της.

Δήμητρα Μελλίνη, Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!