Μιχάλης Ματσεντίδης, ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών!

0

Αποστολή εξετελέσθη για την Εθνική Κ16 Ανδρών, η οποία κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να παραμείνει στην Β’ Κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κι αυτό φυσικά και συνιστά επιτυχία. Ο Μιχάλης Ματσεντίδης αποδείχτηκε ξανά αντάξιος των προσδοκιών.

 

Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει την επιτυχημένη δουλειά του Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017, είχε πετύχει τον ίδιο στόχο. Ο κόουτς Ματσεντίδης τα καταφέρνει για δεύτερη σερί φορά, γεγονός που δείχνει τη διάρκεια στην καλή δουλειά του.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του τον καλό του συνεργάτη και διάδοχό του στον Κεραυνό, Αλέξη Λεκισβίλη, ο νέος βοηθός προπονητή της υπερδύναμης του Λιβάνου, Αλ Ριάντ, δούλεψε σκληρά με τους ταλαντούχους παίκτες του και σαν καλός καπετάνιος κράτησε όρθιο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην… φουρτούνα, όταν ήρθαν οι αρχικές συνεχόμενες ήττες και στο τέλος έφερε κι ένα αξιόλογο πλασάρισμα με την κατάληψη της 18ης θέσης.

Οι διεθνείς μας εκτέλεσαν τις οδηγίες του προπονητή τους, ο οποίος παίρνει… δέκα με τόνο σε μια απαιτητική διοργάνωση και η κυπριακή καλαθόσφαιρα έχει να περηφανεύεται ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Star Balm
Green Bungalow