Μίλος Τεόντοσιτς: “Ο Ντανίλοβιτς μου πε να πω το ΝΑΙ!”

0

Η Βίρτους Μπολόνια παρουσίασε επίσημα τη μεταγραφική της ΒΟΜΒΑ που ακούει στ’ όνομα… Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Σέρβο σταρ να αποκαλύπτει τους λόγους που τον έπεισαν να πει το ΝΑΙ, αλλά και τη συμβολή της άλλοτε μεγάλης δόξας των Ιταλών, αλλά και τους μπάσκετ της Γιουγκοσλαβίας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήρθα εδώ για να κερδίσω, αυτό με ενδιαφέρει μόνο. Ξέρω ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει μεγάλο μπάτζετ, τους σεβόμαστε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας: η πρόθεσή μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Sεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου εξήγησε τον ρόλο μου και τις ιδέες που έχει για το πώς θα χτίσει την ομάδα. Μιλήσαμε δύο ώρες στο τηλέφωνο, δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να με πείσει”.

Γιατί δεν πήγε σε ομάδα της Euroleague: “Ήρθα γιατί πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι κομμάτι της Euroleague, ήρθα για να το δηλώσω με κάθε τρόπο. Ξέρω πολλά για την ιστορία της Βίρτους Μπολόνια, το πρώτο Final 4 που είδα το κέρδισε η Κίντερ Μπολόνια και θέλω να την επαναφέρω στον δρόμο της δόξας”.

Για την αγωνιστική του κατάσταση: “Είμαι σε καλή κατάσταση, προπονούμαι όλο αυτό το διάστημα και -ευτυχώς- δεν έχω κάποιο πρόβλημα”.

Με ποιον μίλησε πριν υπογράψει: “Μίλησα με τον Πρέντραγκ Νταντίλοβιτς πριν πω το… ναι, μου είπε ότι είναι το καλύτερο μέρος για έναν παίκτη να παίζει, να ζει και να διασκεδάζει ο ίδιος, παίζοντας μπάσκετ”.