ΜΜΕ και διαπιστεύσεις για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

0

Ακολουθεί ανακοίνωση εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του καλαθοσφαιρικού τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

 

Αναλυτικά:

«Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης, σε σύσκεψη της αξιολόγησε τα αιτήματα διαπιστεύσεων που έγιναν για τις ανάγκες κάλυψης από τα ΜΜΕ. Δυστυχώς λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί τόσο μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων γι’ αυτό και λήφθηκαν οι πιο κάτω αποφάσεις:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Από μια διαπίστευση

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Από μια διαπίστευση

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Από μια διαπιστεύσεις σε περίπτωση μετάδοσης

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Από μια διαπίστευση

* Οι διαπιστεύσεις παραχωρούνται κατά ΜΜΕ και όχι ονομαστικά γιατί ήταν αδύνατον να γίνει διαφορετικά. Μπορεί ωστόσο η διαπίστευση να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά άτομα που εργάζονται στα ΜΜΕ, αν δεν έρχεται ο ίδιος δημοσιογράφος κάθε μέρα στο γήπεδο. Διαπιστεύσεις θα δίνονται νοουμένου ότι έχετε κάνει σχετικό αίτημα.

Διευκρινίζουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η λήψη πλάνων από τηλεοπτικά συνεργεία καθώς τα αποκλειστικά δικαιώματα λήψης και προβολής τα έχει εξασφαλίσει η CYTAVISION και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επιθυμούν να έχουν πλάνα για τα ρεπορτάζ τους θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με την CYTAVISION.

Επίσης τα δικαιώματα για τις φωτογραφίες του τουρνουά έχουν παραχωρηθεί στο SAVVIDES PRESS οπόταν δεν θα παραχωρηθεί διαπίστευση σε άλλο φωτογράφο από την Κύπρο.

Οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες για παράδοση την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 μέχρι τις 17:00 στην είσοδο 3 του Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΥΤΟΜΕΤΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε τους λειτουργούς του Τύπου που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά, έχουμε αποφασίσει να διαθέσουμε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων για κάθε αγώνα. Θα τηρηθεί ονομαστική λίστα και όσοι επιθυμείτε να δείτε τους αγώνες μπορείτε να ενημερώσετε στο email [email protected] για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις νοουμένου ότι υπάρχει η απαραίτητη διαθεσιμότητα θέσεων.

Για παράδειγμα θα στέλνετε το ονοματεπώνυμο σας, το ΜΜΕ που εργάζεστε και τη μέρα που επιθυμείτε να έρθετε στο γήπεδο.

Τελευταία μέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος η Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17:00. Όσα αιτήματα γίνουν μετά την πάροδο της διορίας θα απορριφθούν».