Μπουρούσης και Κατσικάρης μαζί στην Γκραν Κανάρια!

0

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραμένει χωρίς ομάδα και οι Ισπανοί εμπλέκουν την Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη για τον αρχηγό της Εθνικής, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με… Κίνα ενώ η Μπασκόνια διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση από ομάδα της Liga Endesa!  

 

O 35χρονος σέντερ έχει μπροστά του τις υποχρεώσεις  με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ενώ στο μεσοδιάστημα βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του έπειτα από τη διετή παρουσία του στους Zhejiang Lions.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του εξήγησε πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια (κυρίως). Σημερινό (12/7) δημοσίευμα της La Provincia αναφέρει ότι ο Μπουρούσης βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη, η οποία δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο διεθνής σέντερ περιμένει πρόταση από Κίνα την επόμενη εβδομάδα ενώ οι Βάσκοι μπορούν να ματσάρουν ενδεχόμενη πρόταση που θα γίνει στον Μπουρούση σύμφωνα με όρο που υπήρχε στο τελευταίο του συμβόλαιο με την Μπασκόνια, το λεγόμενο tanteo. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν από την επόμενη εβδομάδα.