Να ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με το μπασκετάκι μας…

0
Νικόλας Θωμά

nikolas-thoma-107x150Καλησπέρα και πάλι,

 

Εβδομάδα ανακατατάξεων αυτή που μας πέρασε για την ομάδα μου καθώς μετά το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στην ΕΘΑ έχουμε αλλαγή προπονητή καθώς έγινε μέλος της οικογένειας της ΕΝΠ ο coach Νικόλας Παπαδόπουλος, γνωστός,δουλευταράς και αρκετά πετυχημένος στον χώρο της καλαθόσφαιρας και μέσω αυτής της σελίδας θέλω να τον καλωσορίσω και να του ευχηθώ τα καλύτερα.

Καλωσορίζω επίσης τον Ζάκη Παπαδόπουλο ο οποίος φυσικά και ήταν πάντα ενεργό μέλος της ομάδας,πλέον σαν συνεργάτη του coach στο προπονητικό τιμ μαζί με τον Γιώργο Γουρουνιά.

Επίσης εύχομαι και τα καλύτερα στον coach Γιάννη Λιβανό και καλή επιτυχία και ελπίζω και οι δυο πλευρές, η ομάδα και ο coach, να κρατήσουν τα θετικά απ’ αυτήν την τετράμηνη συνεργασία και όπως πάντα λέγεται, η ζωή συνεχίζεται.
Η ομάδα μας παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα είχε μια εβδομάδα πολλής δουλειάς και προσπάθειας από όλους παίκτες και το προπονητικό τιμ, προσπάθειας να ενστερνιστούμε την φιλοσοφία του coach και και να έχουμε σαν απώτερο σκοπό να βγάλουμε ένα σκληρότερο πρόσωπο ειδικά στον τομέα της άμυνας.

Σήμερα, παίζουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ισχυρό ΑΠΟΕΛ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να αποκομίσουμε ότι θετικό μπορούμε από αυτό το παιχνίδι.
Καλή μέρα λοιπόν και περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθειά μας.

ΥΓ Για τα θέματα της διαιτησίας δεν θα ασχοληθώ με το ποιος έχει σωστό ή λάθος αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται συνεργασία από όλους για να είναι ομαλά τα πράγματα και κάθε εβδομάδα να ασχολούμαστε με το μπασκετάκι μας και το θέαμα παρά με οτιδήποτε άλλο.

Green Bungalow