Νέος κύκλος επαφών με κοινοβουλευτικά κόμματα

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου, έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, για συζήτηση με θέματα που αφορούν την κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Χθες (13/6) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΔΗΚΟ, με τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, εν παρουσία του βουλευτή του ΔΗΚΟ, κ. Χρίστου Ορφανίδη και του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΚ, κ. Άθου Αντωνίου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κυπριακό μπάσκετ, λαμβάνοντας την υπόσχεση τόσο του κ. Παπαδόπουλου όσο και του κ. Ορφανίδη, πως θα στηρίξουν όσο μπορούν αυτή την προσπάθεια, ώστε να μπορέσει το άθλημα να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ανέβει επίπεδο, φέρνοντας περισσότερες επιτυχίες, οι οποίες τιμούν τον αθλητισμό και την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για το Εθνικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των γενικότερων ενεργειών που γίνονται από την Ομοσπονδία.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου, με επίκεντρο συζήτησης των συναντήσεων, την οικονομική ενίσχυση της ΚΟΚ και των σωματείων που την απαρτίζουν, από την πολιτεία τα επόμενα χρόνια. Την ερχόμενη Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΟΚ θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Άντρο Κυπριανού.

Η στήριξη από την κυπριακή πολιτεία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται για αναβάθμιση της καλαθόσφαιρας, εξού και οι επαφές με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχουν ως στόχο να ενημερώσουν για χρόνια προβλήματα και να δώσουν προτάσεις προς την λύση τους.

- Advertisement -