Ντίνος Λευκαρίτης: «Στην αρχή σκεφτήκαμε να αλλάζαμε τον Armstrong»!

0

«Είναι σαν… κατά λάθος ήλθε στην Κύπρο και στην αρχή, σκεφτήκαμε να τον αντικαταστήσουμε, αλλά μετά από ένα καλό παιχνίδι που έκανε, είπαμε να του δίναμε ακόμα μιαν ευκαιρία»!

Minerva
 

Ο Ντίνος Λευκαρίτης, για χάρη δική μας, έκανε πριν από λίγο δηλώσεις για το ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (και αυτών που θα ακολουθήσουν), που δεν είναι άλλος, εκτός του Darrel Armstrong!

Ο Ντίνος Λευκαρίτης, ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει στην Κύπρο, τον Darrel Armstrong, κατόπιν σχετικής εισήγησης του τότε προπονητή, στον Πεζοπορικό, του Τζον Νιούμαν.

Τι έχει λοιπόν να θυμάται ο κ. Ντίνος Λευκαρίτης, που φυσικά δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία του τότε… κολλεγιόπαιδου που ήλθε στην Κύπρο, για να φτιάξει το όνομα του:

«Πράγματι, είναι σαν… κατά λάθος που ήλθε στην Κύπρο ο Darrel Armstrong! Του κάναμε ένα συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο έπαιρνε κάπου στις 2,500 χιλιάδες δολάρια και όταν έφυγε από εδώ και πήγε στην Ισπανία, βρήκε συμβόλαιο με κάπου 200 χιλιάδες δολάρια!!!

Μετά πήγε στο ΝΒΑ και όλοι ξέρουμε μέχρι που έχει φθάσει!

Θυμάμαι, ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιδί.

Όμως όταν ήλθε στην Κύπρο, στην αρχή δεν είχε καλή απόδοση και σκεφτήκαμε να τον αλλάζαμε!!!

Αποφασίσαμε όμως να του δώσουμε μιαν ακόμα ευκαιρία, μετά από ένα καλό παιχνίδι που είχε κάνει και από τότε ξεκίνησε η… απογείωση του!

Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω, είναι το παιχνίδι εναντίον του ΑΠΟΕΛ, μέσα στο Λευκόθεο, όπου κρινόταν το πρωτάθλημα.

Είχαμε μείνει με τέσσερις παίκτες, καθώς οι έξι, βγήκαν λόγω φάουλ και ο Darrel Armstrong, πήρε πάνω του την ομάδα και γι` αυτό κερδίσαμε εκείνο το παιχνίδι και μαζί, το πρωτάθλημα!

Πραγματικά, είμαι αρκετά χαρούμενος για τη μεγάλη του αυτήν επιτυχία!

Η απογείωση του, ακόμα… συνεχίζεται!

Αυτό όμως που μας κάνει πιο πολύ χαρούμενους, είναι το ότι κάθε χρόνο, μας στέλνει μηνύματα και με αυτά, εκφράζει τη χαρά του για τις επιτυχίες της ομάδας μας!

Ποτέ δεν ξέχασε από που ξεκίνησε!

Αυτό, τα λέει όλα για τον Darrel Armstrong»!!!