ΝΤΡΟΠΗ: Δηλητηρίασαν τα κορίτσια μας!

0

Όταν αναλαμβάνεις μια διοργάνωση, πανευρωπαϊκού επιπέδου θα πρέπει και να μπορείς να την υποστηρίξεις, με τους Μολδαβούς να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και επικίνδυνοι για τις συμμετέχουσες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Κ16 Γυναικών. Η Εθνική Κύπρου καλπάζει αήττητη προς το χρυσό, όμως ανήμερα του κρίσιμου ημιτελικού, η… μισή ομάδα είναι στο νοσοκομείο!!!

 

Οι άθλιες συνθήκες στο ξενοδοχείο που επέλεξαν οι διοργανωτές και κυρίως το φαγητό, έφεραν τροφική δηλητηρίαση των μισών και πλέον παικτριών μας, καθώς και της Ομοσπονδιακής προπονήτριας. Οι πληχθείσες κάνουν αυτή τη στιγμή αναλύσεις, έχοντας πάρει ήδη χάπια και σε κάποιες ίσως τοποθετηθεί και ορός. Από την όλη κατάσταση έχουν επηρεαστεί και άλλες ομάδες, όπως η Σκωτία και παρόλα αυτά δεν λύθηκε έγκαιρα.

Η πρωινή προπόνηση των κοριτσιών μας αναβλήθηκε και πάρθηκε η απόφαση, οι ομάδες να τρώνε εκτός ξενοδοχείο για να αποφύγουν νέο κίνδυνο. Παρόλα αυτά, το κακό ήδη έχει γίνει ακριβώς πριν από το ματς με τη διοργανώτρια Μολδαβία, που θα κρίνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Πάντως, παρά την τραγική αυτή κατάσταση, οι παίκτριές μας είναι πεισμωμένες και θα δώσουν όλο τους το είναι για να πάρουν την πρόκριση και να κάνουν περήφανη την Κύπρο!

LIVE UPDATE: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας οι παίκτριές μας θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο, αν και παραμένει ερωτηματικό το κατά πόσο θα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα πρόκρισης απέναντι στους διοργανωτές Μολδαβούς μετά τα όσα προηγήθηκαν και αποτελούν ντροπή.