Ο δεύτερος τελικός Παλ. Αχιλλέα Vs Pn99 ΖΩΝΤΑΝΑ (μέσω Live Streaming) στο Cyprusbasket!

0

Το Cyprusbasket.net πιστό πλέον στην παράδοση ετοιμάζεται να φέρει κοντά σας ΑΚΟΜΑ ένα αγώνα του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος.

 

Συγκεκριμένα ΣΗΜΕΡΑ στις 19:30 (γύρω στις 19:15 θα γίνει η σύνδεση) σε συνεργασία με το 7SportsTV η σελίδα μας θα φέρει κοντά σας τον 2ο μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ της Α’ Κατηγορίας του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας μεταξύ της Pn99 και των Παλαιμάχων Αχιλλέα Cyprusbasket.

Με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-0 υπέρ του Αχιλλέα (που είχε επικρατήσει στον πρώτο τελικό με 64-59) ο σημερινός δεύτερος αγώνας αναμένεται είτε να φέρει τα πάντα σε ισορροπία (σε περίπτωση νίκης της Pn99) και το πρωτάθλημα να κρίνεται σε 3ο αγώνα, είτε την στέψη της ομάδας του Αχιλλέα και την επιστροφή του μετά από 2 χρόνια στην κορυφή του Ερασιτεχνικού.

Οποιοδήποτε όμως και να είναι το σενάριο της σημερινής αναμέτρησης το Cyprusbasket μέσω του 7SportsTV και με προσφορά της σελίδας μας και της Pn99 Sports Management θα φέρει κοντά σας την αναμέτρηση με το streaming ν’ανεβαίνει στη σελίδα μας στο φέισμπουκ περίπου 15 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης (19:15). Όσοι για οποιοδήποτε λόγο δε θα καταφέρετε να παρευρεθείτε στο γήπεδο μπορείτε να απολαύσετε ΖΩΝΤΑΝΑ τον αγώνα σε σχόλιο Τάκη Μιραλλάη και Γιάννου Κτωρίδη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Cyprusbasket.

Στέψη λοιπόν; Ή παράταση στην αγωνία; Συντονιστείτε γύρω στις 19:30 με το Live Streaming για να δούμε τι συγκινήσεις κρύβει ο σημερινός 2ος μεγάλος τελικός.