Ο γάμος Κρις Χάμφρις-Κιμ Καρντάσιαν των… 72 ημερών!

Ύστερα από τον Λαμάρ Όντομ, άλλος ένας παίκτης του NBA (σ.σ. λιγότερο ταλαντούχος πάντως) έγινε μέλος της οικογένειας των περίφημων αδερφών Καρντάσιαν, μόνο που φρόντισε να την κάνει νωρίς με… ελαφρά πηδηματάκια!

Ο λόγος για τον (γιατί να μην το πούμε) τυχερό σε βαθμό… φάρδους, Κρις Χάμφρις (σ.σ. των Nετς τότε και νυν των Χοκς), ο οποίος αρραβωνιάστηκε και τελικά παντρεύτηκε την Κιμ Καρντάσινα, που τυχαίνει να είναι όχι απλώς ζάμπλουτη, αλλά και η πιο διάσημη και κουκλάρα από όλες τις αδερφές της οικογένειας.

Όπως εκτιμάται, οι φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού κοστολογήθηκαν γύρω στα δυο εκατομμύρια δολάρια, ενώ η υπερπροβολή του γεγονότος από τα αμερικάνικα ΜΜΕ -και όχι μόνο- έδωσε διαστάσεις μεγαλείων και φήμης, που ξεπέρασαν ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα του 32χρονου φόργουορντ.

Βέβαια, ο γάμος τους δε διήρκησε παρά μόνο 72 (!) ημέρες. Πολύ λιγότερο δηλαδή από όσο χρειάστηκε για να εκδοθεί το διαζύγιό τους (σ.σ. Ιούνιος 2013, δύο χρόνια από την αρχική ρήξη του ζεύγους Χάμφρις-Kαρντάσιαν).

Οι κακές φήμες έλεγαν μάλιστα πως ο Humphries αξίωσε ένα τεράστιο ποσό για να της δώσει το διαζύγιο, ενώ φέρεται να την κατηγόρησε ότι ο γάμος τους ήταν μια καλά σκηνοθετημένη παρωδία από το τηλεοπτικό κανάλι «E!» Καλός προικοθήρας είναι και του λόγου του…

Ενώ για τον Όντομ τι να πει κανείς. Έναν μήνα χρειάστηκε ο άνθρωπος για να διαπιστώσει ότι η γυναίκα της ζωής του ήταν η αδερφή της Κιμ, η Κλόε, και την παντρεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς περαιτέρω «κολλήματα». Λέτε να ήταν πιωμένος;                                      kardashian-humphris                  Παλιές ευτυχισμένες στιγμές για τον Kris και την Kim

- Advertisement -