Ο Γαβριήλ να γίνει «οδηγός» και για άλλους στην Κύπρο

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει για την πρόσληψη του Λίνου Γαβριήλ από τον Πανιώνιο κάτι που είναι υπέροχο για ολόκληρο το κυπριακό μπάσκετ.

 

Το Κυπριακό μπάσκετ έχει έναν επιπλέον λόγο να χαμογελά, να αισιοδοξεί και να βελτιώνεται.
Δεν είναι μικρό πράγμα μία ελληνική ομάδα της Basket League να εμπιστεύεται τον πάγκο της στον προπονητή της Εθνικής Κύπρου.

Ο Λίνος Γαβριήλ δέχτηκε την πρόταση του Πανιωνίου και ξεκινά ένα πιο δύσκολο κομμάτι στην καριέρα του. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι «δύσκολο καράβι». Η τεράστια ιστορία που ακολουθεί τον σύλλογο φέρνει μαζί της πίεση κι ας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο κορυφαίος Κύπριος τεχνικός άνοιξε τα φτερά του λοιπόν για την Ελλάδα και αυτομάτως έδωσε θεωρώ ένα επιπλέον κίνητρο σε παίκτες και άλλους προπονητές να βάλουν λίγο περισσότερη προσπάθεια σε αυτό που αγαπούν ώστε να ακολουθήσουν τα βήματά του Γαβριήλ.

Η αλήθεια είναι πως τον coach δεν τον γνωρίζω προσωπικά και θα περιμένω να δω τη δουλειά του στον Πανιώνιο. Σίγουρα όμως αποτελεί τεράστια ακτίνα αισιοδοξίας για το κυπριακό μπάσκετ, η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο «Ιστορικός» Πανιώνιος