Ο Γκομπέρ αποκάλεσε σε άπταιστα ελληνικά “μ…κα” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

14

Ο Ρούντι Γκομπέρ δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της σεζόν, προσθέτοντας ότι προκειμένου να μπει στο μυαλό του “Greek Freak” έμαθε την πιο γνωστή ελληνική βρισιά, αλλά… χωρίς αποτέλεσμα!

 

ούντι Γκομπέρ μυήθηκε και αυτός στην ελληνική γλώσσα για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έστω και αν η πρώτη λέξη που έμαθε δεν είναι ευγενική, αφού πρόκειται για την πιο γνωστή ελληνική βρισιά!

Ο σέντερ των Τζαζ παραχώρησε συνέντευξη όπου κλήθηκε κάποια στιγμή να πει ποιον θεωρεί τον MVP της σεζόν, ξεκαθαρίζοντας τότε πως “αν είχα ψήφο θα την έδινα στον Γιάννη επειδή παίζει περισσότερη άμυνα”. Η πραγματική αποκάλυψη βέβαια ήρθε λίγο αργότερα.

Με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν γενικά μιλάει στο παρκέ στους αντιπάλους του και αν προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Γιάννη, ο Γάλλος είπε πως έμαθε μερικές κακές ελληνικές λέξεις. Και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιες λέξεις, η πρώτη που είπε δεν ήταν άλλη από το.. “μ…κα”! Η δεύτερη πάντως ήταν σαφώς πιο ευγενική, την οποία χρησιμοποιούσε όποτε σούταρε βολές ο Γιάννης: “Έξω”!

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γκομπέρ αν ο Γιάννης αναρωτήθηκε γιατί του μιλάει ελληνικά, ο Γάλλος είπε: “Την πρώτη φορά μου έριξε ένα βλέμμα. Γενικά, δεν έπιασε όμως”!

Δείτε το VIDEO:

Rudy Gobert Learned How to Curse in Greek to Trash Talk Giannis

Rudy Gobert thinks Giannis is MVP, but that didn't stop him from learning Greek curses to trash talk the Greek Freak ?New "Take It There with Taylor Rooks" drops Wednesday

Posted by NBA from B/R on Monday, April 22, 2019

sport24.gr