Ο… Ιβάν ο τρομερός της Phoenix MJ Plus!

0

Η αποχώρηση του legend, Μάικ Τζόουνς, για τις ΗΠΑ έφερε αλλαγές και στην MJ Basketball Plus, που πέρασε στα σίγουρα χέρια του Αντώνη Δημητρίου και με την ονομασία Phoenix, δίπλα στην κλασική της ονομασία, ανέβασε κι άλλο τον πήχη, με τον Ιβάν Μπολσιάκοφ να αποτελεί το μεγάλο project για το παρόν και το μέλλον!

Blue Island
 

Ο “θαυματουργός” παίκτης γεννήθηκε το Μάιο του 2001 και έδειξε από μικρή ηλικία εξαιρετικά στοιχεία, που σε συνδυασμό με τα σωματικά του προσόντα δημιουργούν ένα αξιόλογο και πολλά υποσχόμενο “πακέτο”. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη γραμμή των ψηλών λόγω του σχεδόν δίμετρου (1.98μ) κορμιού του και ήταν εξαιρετικός, όμως πλέον έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο, καθώς μετά από σκληρή δουλειά με τον κόουτς Δημητρίου, όχι απλά έγινε περιφερειακός, αλλά εξελλίσσεται και σε… πλέι μέικερ!

Πρόκειται για ένα παιδί με διάθεση για σκληρή δουλειά και ήδη βελτίωσε πολύ το σώμα του, ενώ όλο το καλοκαίρι θα πέσει το… βάρος στο χειρισμό της μπάλας και στο μακρινό σουτ, που σε συνδυασμό με τον τρόπο που “βλέπει” γήπεδο, να μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερος οργανωτής και δημιουργός, πέραν από σκόρερ που ναι ήδη. Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΠ, που άφησε πίσω του σπουδαίο έργο στην ομάδα της Πάφου, τα πηγαίνει περίφημα στη νέα σελίδα της πορείας του και όλοι στη Λεμεσό έχουν να λένε για τον τρόπο που δουλεύει η Phoenix Mj Basket Plus, συνεχίζοντας την πορεία που χάραξε ο ιδρυτής της.

Star Balm