Ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο “τιμόνι” της Ομόνοιας!

0

Ανακοινώθηκε επίσημα ο προπονητής με τον οποίο θα πορευτεί η Ομόνοια στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Το όνομα αυτού, Νικόλας Παπαδόπουλος, ένας προπονητής που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως καλαθοσφαιριστής, καθώς είχε αναδειχθεί από την ακαδημία του τριφυλλιού, ενώ διατέλεσε και προπονητής της στην τελευταία συμμετοχή της Ομόνοιας στην Α’ κατηγορία, πριν πάρει την απόφαση να συνεχίσει στην Β’ κατηγορία λόγο οικονομικών προβλημάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του τμήματος της Ομόνοιας, αλλά και η δήλωση του νέου προπονητή της:

“Το Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, στη θέση του προπονητή.

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εργάστηκε και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στη θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία των “πρασίνων” και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα.”

“Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ειδικότερα τον Πρόεδρο, Λώρη Κυριάκου και τον Επικεφαλής του Τμήματος, Στάθη Σταυρινού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Διαπίστωσα μεγάλο ενδιαφέρον για αναδιοργάνωση του Τμήματος και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόταση. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας. Την πρώτη σεζόν θα επιχειρήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον. Έχουμε ανάγκη ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας, διότι έτσι θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα”, ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.