Ο Παντούρης βγήκε μπροστά για τον Απόλλωνα

1

Είναι σαφές ότι μετά την αποχώρηση του Στέφανου Ηλιάδη για την ολοκλήρωση των σπουδών του, το κυπριακό rotation του Απόλλωνα μίκρυνε σημαντικά και ο… κλήρος της ευθύνης πέφτει στον Γρηγόρη Παντούρη, ο οποίος έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί.

 

Κάποιοι θεωρούν πως βρίσκεται στη… Δύση της καριέρας του, όμως, ο διεθνής γκαρντ / φόργουορντ έχει ακόμα πολλά να δώσει, καθώς συνεχίζει να διατηρείται καλά και δεν αφήνει το πέρασμα του χρόνου να τον νικήσει. Η δύναμη και η ψυχή του τον καθιστούν καταλύτη και φέτος στον Απόλλωνα, καθώς όλη τη σεζόν αποτελεί αξιόπιστη λύση στα χέρια του Φώτη Τακιανού, ο οποίος ξέρει να τον… ξεζουμίζει σε κάθε ματς, παίρνοντας αυτά που θέλει.

Κόντρα στην Πετρολίνα ΑΕΚ, ο πολύπειρος άσσος αποτέλεσε το “κλειδί” της νίκης μαζί με τον Ντοβίντας Ρέντικας. Σε 33 λεπτά συμμετοχής, ο αρχηγός των Λεμεσιανών έβαλε 12 πόντους χωρίς να εκτελέσει ούτε μία ελεύθερη βολή (3/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα), έπαιξε άμυνα και κυρίως ήταν εκεί στα κρίσιμα. Το σερί 5-0 του Απόλλωνα είναι εντυπωσιακό και θα γίνει προσπάθεια να διευρυνθεί. Ήδη, πάντως, η σεζόν ξεπερνάει κάθε προσδοκία και φέρνει απόλυτη ικανοποίηση.